Sterk door ervaring in complexe projecten

 

Sterk Engineering is een multidisciplinair ingenieursbureau dat gespecialiseerd is industriële metaalconstructies. Wij hebben vele jaren ervaring in het ontwerp van industriële hallen, steunstructuren voor silo's en tanks, procestechnologische constructies zoals skids enz. Desgewenst leveren wij er tevens het ontwerp van de betonstructuur en de funderingen bij.

 

Daarnaast ontwerpen wij tevens opslagtanks, drukapparatuur, metalen schoorstenen en speciale apparaten voor de chemische industrie, en dit volgens alle gebruikelijke ontwerpcodes.

 

Wij kunnen ook bogen op een expertise van vele jaren in eindige-elementenberekeningen en vermoeiingsberekeningen.

 

Als lid van de Technical Working Group 8.4 van de European Convention for Constructional Steelwork (ECCS), met betrekking tot de stabiliteit van schalen, en als lid van de Europese stuurgroepen, die zich buigen over de normen EN 1993-4-1 (norm voor silo’s) en EN 1993-4-2 (norm voor tanks), kan Sterk Engineering de nodige expertise voorleggen over de inhoud en toepassing van deze normen.

 

Sterk Engineering wil u toegevoegde waarde bieden door de beste service en expertise te leveren. Elk afzonderlijk project bereiden wij daarom zorgvuldig voor om het op de meest gestroomlijnde manier uit te kunnen voeren. In nauw overleg met elke betrokken partij verzorgen we alle nodige planningen, beschrijvingen, berekeningen en tekeningen. Met deze geïntegreerde aanpak zorgen we ervoor dat ieder omvangrijk project perfect begeleid en gerealiseerd wordt.

 

Contacteer ons voor een vrijblijvende offerte of voor meer informatie over onze engineeringsprojecten op  gsm-nummer 0498.296.047